Klätterkul med kompisarna

Söderslätts Klätterklubb arrangerar gärna klätterevents för både barn och vuxna, exempelvis barnkalas, familjeäventyr, möhippa, svensexa, kompisträff eller personalevenemang. Samtliga arrangemang bokas via vår mailadress: info.klatterklubb@gmail.com

Klätterkalas för barn

Vi inleder kalaset med ett fantasifullt äventyrstema som uppvärmning och lindar sedan in olika klätteruppdrag i samma lekfulla anda. Om barnen är äldre än 10 år kan vi tona ner äventyrsleken om man så önskar. Både nybörjare och de som klättrat tidigare kan delta eftersom varje klätteruppdrag går att individanpassa.

Kalasalternativ 1
För yngre barn (5-7 år) kan det vara lagom med 1,5 timmes klätterkalas. 
Då klättrar man cirka en timme och har sedan fikastund med presentöppning. Antal deltagare är max 8 barn.

Kalasalternativ 2
För äldre barn (från 8 år och uppåt) kan man istället välja att ha ett tvåtimmarskalas om man vill. 
Då klättrar man cirka 1,5 timme och har sedan fikastund med presentöppning. Då går det även att vara upp till 10 deltagare.

Kalasalternativ 3
Man kan boka enbart en timmes kalasklättring om man hellre vill ha fika och presentöppning hemma före eller efter klättringen. 
Antal deltagare är i detta alternativ max 8 barn.

Välj dag och tid för kalaset efter eget önskemål. Kostnaden är 800 kronor per timme (oavsett antal deltagare). I priset ingår instruktör och lån av all säkerhetsutrustning. Vi har dock inga klätterskor till utlåning utan man måste ta med egna gympaskor för inomhusbruk (inga svarta sulor). Fika ingår inte utan medtages utifrån egen planering.

Klätteräventyr för familjer

Det går också att boka klätterväggen inklusive instruktör och utrustning för en inspirerande, rolig och hälsosam familjeaktivitet. Beroende på barnens ålder riggar vi då en timmes klätterträning som ett lekfullt familjeäventyr där alla kan delta. Det blir samtidigt en form av privatlektion där vi för de äldre barnen och vuxna väver in klätterteknik och grundläggande säkerhetskunskap. För dem som önskar går det att boka en lite längre klätteraktivitet på 1,5 timme.

Det går fint att antingen boka in bara den egna familjen eller att vara två familjer som bokar tillsammans. Eller så kan man exempelvis boka in den egna familjen men låta barnen ta med kompisar. Max antal deltagare är 8 personer. Kostnaden är 800 kronor för en timme oavsett antal deltagare. Välj dag och tid efter eget önskemål.

Klätterevents för vuxna

Det finns även möjlighet för vuxna att dela en trevlig klätterupplevelse med vänner och kollegor. Vi tar emot såväl möhippor och svensexor som födelsedagsfirande och olika typer av företagsarrangemang och kompisträffar.

Förutom roliga klätteruppdrag får ni under evenemanget tips på klätterteknik och grundläggande säkerhetskunskapBåde nybörjare och de som klättrat tidigare kan delta tillsammans eftersom varje klätteruppdrag går att individanpassa. Max antal deltagare är 8 personer för en timmes klättring, men det går att vara fler om särskilda önskemål finns. Aktivitetens tidsomfång förlängs då beroende på antal deltagare: 75 minuter vid 10 deltagare, 90 minuter vid 12 deltagare.

Klätterevents för vuxna kostar 150 kronor per person (minst 6 personer). I priset ingår instruktör och lån av all säkerhetsutrustning. Vi har dock inga klätterskor till utlåning utan man måste ta med egna gympaskor för inomhusbruk (inga svarta sulor). Välj dag och tid efter eget önskemål.

Varmt välkomna att höra av er med frågor eller funderingar!