Klätterkul med kompisarna

Söderslätts Klätterklubb arrangerar gärna klätterevents för både barn och vuxna, exempelvis barnkalas, familjeäventyr, möhippa, svensexa, kompisträff eller personalevenemang. Samtliga arrangemang bokas via vår mailadress: info.klatterklubb@gmail.com

Klätterkalas för barn

Vi inleder kalaset med ett fantasifullt äventyrstema under uppvärmningen och lindar sedan in olika klätteruppdrag i samma lekfulla anda. Om barnen är äldre än 10 år kan vi byta ut äventyrsleken mot en lite coolare stämning. Både nybörjare och de som klättrat tidigare kan delta eftersom varje klätteruppdrag går att individanpassa.

Klätterkalasets längd är två timmar. Då klättrar man cirka 1,5 timme och har därefter fikastund med presentöppning. Fika ingår inte utan medtages utifrån egen planering. Vi tillhandahåller tallrikar, muggar och bestick. Välj dag och klockslag för kalaset efter eget önskemål.

Ett kalas med upp till nio deltagare har ett fast pris på 1600 kr. För kalas med tio eller fler barn beräknas kostnaden istället per deltagare (180 kr per barn). Max antal är 14 personer. I priset ingår klätterinstruktör (1-2 st beroende på antal deltagare) samt lån av säkerhetsutrustning. Vi har dock inga klätterskor till utlåning utan man måste ta med egna gympaskor för inomhusbruk (inga svarta sulor).

Klätteräventyr för familjer

Det går också att boka klätterväggen inklusive instruktör och utrustning för en inspirerande, rolig och hälsosam familjeaktivitet. Beroende på barnens ålder riggar vi då en timmes klätterträning som ett lekfullt familjeäventyr där alla kan delta. Det blir samtidigt en form av privatlektion där vi för de äldre barnen och vuxna väver in klätterteknik och grundläggande säkerhetskunskap.

Det går fint att antingen boka in bara den egna familjen eller att vara flera familjer som bokar tillsammans. Eller så kan man exempelvis boka in den egna familjen men låta barnen ta med kompisar. Max antal deltagare är 8 personer. Kostnaden är 1000 kronor för en timme oavsett antal deltagare. I priset ingår klätterinstruktör och lån av säkerhetsutrustning. Vi har dock inga klätterskor till utlåning utan man måste ta med egna gympaskor för inomhusbruk (inga svarta sulor). Välj dag och klockslag efter eget önskemål.

För dem som vill går det att boka en lite längre klätteraktivitet på 1,5 timme. Då hinner man få mer repklättring alternativt kan man vara fler deltagare. Vänligen kontakta oss i så fall angående kostnad och upplägg. 

Klätterevents för vuxna

Det finns även möjlighet för vuxna att dela en trevlig klätterupplevelse med vänner och kollegor. Vi tar emot såväl möhippor och svensexor som födelsedagsfirande och olika typer av företagsarrangemang och kompisträffar.

Förutom roliga klätteruppdrag får ni under evenemanget tips på klätterteknik och grundläggande säkerhetskunskapBåde nybörjare och de som klättrat tidigare kan delta tillsammans eftersom varje klätteruppdrag går att individanpassa. Max antal deltagare är 8 personer för en timmes klättring, men det går att vara fler om önskemål finns. Aktivitetens tidsomfång förlängs då beroende på antal deltagare. Vi kan ta emot grupper på totalt 14 personer.

Klätterevents för vuxna kostar 180 kronor per person (minst 6 personer). I priset ingår klätterinstruktör och lån av säkerhetsutrustning. Vi har dock inga klätterskor till utlåning utan man måste ta med egna gympaskor för inomhusbruk (inga svarta sulor). Välj dag och klockslag efter eget önskemål.

Varmt välkomna att höra av er med frågor eller funderingar!